toyota forums   toyota forums

Go Back   Toyota Forum > Toyota Forums (Toyota Cars) > Toyota Supra Forum

Toyota Forum: Can i put a turbo on my Toyota Supra?
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-16-2011, 06:12 PM
Robert Robert is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 9
Default Can i put a turbo on my Toyota Supra?

hey i was wondering what i would have to do to put a turbo on my 1995 toyota supra and about how much it would cost Or if it would just be easier to buy the twin turbo engine off of ebay or some other place that sells just the engine.
Reply With Quote

  #2  
Old 01-16-2011, 06:13 PM
Nick Nick is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 52
Default

never buy ebay junk
Reply With Quote
  #3  
Old 01-16-2011, 06:13 PM
Wati Wati is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default

Ask "pimp my ride"
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2011, 06:14 PM
Old Man Dirt Old Man Dirt is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 12
Default

Provided the engine off of e-bay comes with an uncut engine wiring harness and ecm, the job would be much easier that way. There might be things not included that will still be needed, like a MAP sensor that matches the one for the turbo charged engine.
Cheap turbo systems off of e-bay are often incomplete. Many details have not been worked out or sometimes even addressed. They have disclaimers in the post like instructions not included. This explains the price difference between the Greedy System (close to 7000 dollars) and the no instruction (about 2000 dollars).
More then likely there is a Supra forum that has information on a "Do It Yourself" turbo set up. Find it and see what you are getting into.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-17-2015, 07:21 AM
Jaffer Jaffer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 67
Default

Yeah you can put a turbo in your Toyota Supra and its not a big issue to put it.Its very easy if you know about mechanics o vehicles.If not so take it to a mechanic.Its easy to put in and then you can enjoy an dashing drive.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-23-2019, 08:49 AM
borovFus borovFus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: Belgium
Posts: 5
Send a message via ICQ to borovFus Send a message via AIM to borovFus Send a message via Yahoo to borovFus
Default Can i put a turbo on my Toyota Supra

i can get wheel adapters 5 lug to 6 but i dont know if they are right back spacing . has anybody put full size 17" truck rims on a s10 and know back spacing on stock s10 rims
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 12:58 PM.


Advertisements





Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
toyotaowners.net recognizes that "Toyota", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Toyota Motor Corporation. These terms are used for identification purposes only. toyotaowners.net is not affiliated in any way with Toyota Motor Corporation. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on ToyotaOwners.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Toyota? Check out your options at the links below: