toyota forums   toyota forums

Go Back   Toyota Forum > Toyota Forums (Toyota Cars) > Toyota Matrix Forum

Notices

Toyota Forum: Stop Running with Engine On
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-23-2017, 07:58 PM
Horse4190 Horse4190 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Default Stop Running with Engine On

Hi, I have 2004 Toyota Matrix XR Wagon. While the engine is on, the car will not move to forward or reverse even using all the gears (P, D, N, 1, 2 3). Not sure what the problem is or if it is for transmission? The engine checked is for P0171 and P0133 and believe the cause of not moving is not related to sensors or gasket or maybe. Anybody can help please? My son got stacked in the road last night with the cold weather here in Toronto and need to push the car. Thanks for your help.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 09:32 AM.


Advertisements
cars connected social network






Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
toyotaowners.net recognizes that "Toyota", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Toyota Motor Corporation. These terms are used for identification purposes only. toyotaowners.net is not affiliated in any way with Toyota Motor Corporation. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on ToyotaOwners.net requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Toyota? Check out your options at the links below: