Toyota Forum

Toyota Forum (https://toyotaowners.net/toyota-forum/index.php)
-   Toyota Highlander Forum (https://toyotaowners.net/toyota-forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Transmission not working (https://toyotaowners.net/toyota-forum/showthread.php?t=25734)

Dannym 06-30-2019 02:04 PM

Transmission not working
 
This concerns a 2003 Highlander that was run into a parking lot light standard with a cement base on it by my sons' ex-wife. It damaged the left front and we need to replace some of the suspension parts. The wheel was pushed back about an inch to an inch and a half towards the rear fender well.

The truck engine runs great but when we put it in gear, nothing happens in any of the shift positions.

Is there an electronic controller on it or should we be looking for a mechanical linkage issue? If so, where would these be located?

Any help will be appreciated.


All times are GMT. The time now is 03:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
toyotaowners.net recognizes that "Toyota", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Toyota Motor Corporation. These terms are used for identification purposes only. toyotaowners.net is not affiliated in any way with Toyota Motor Corporation. or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on ToyotaOwners.net requires permission for reprint.